Nota de Prensa en "Diari de RUBI", sobre la publicación del Libro: Las Claves Para Gestionar Proyectos de Sistemas de Información

Extracto del articulo:

“Miguel Àngel Navarro, veí de Rubí i director de Projectes de Microsoft PDC d’Espanya, amb seu al Centre Empresarial @Sant Cugat, publicarà aquest mes el llibre ‘Las claves para gestionar proyectos de sistemas de información’ relacionat amb la Gestió de Projectes Informàtics. Segons explica l’autor, el llibre va dirigit a totes les persones que contracten o lideren un nou projecte, dintre de l’àmbit dels sistemes d’informació i a tots els participants del mateix, ja sigui des de la vessant del client amb la del proveïdor.

El contingut de Las Claves para gestionar és el resultat d’ordenar i plasmar l’experiència de l’autor, obtinguda durant els últims 12 anys de la seva vida professional, en projectes en el àmbit dels sistemes d’informació.


El llibre es podrà adquirir de forma on-line a través de la web http://manavarro.bubok.com i la promoció es realitzarà a instituts de formació professional de grau mitjà i grau superior i centres tecnològics. D’altra banda, a www.lasclavesparagestionar.es es pot trobar informació relacionada amb l’autor i el llibre, notícies, articles i un fòrum, entre altres. / DdR”


DiarioRubiNoticia

Acceso directo al articulo original